V Coworking Kolín jsou k zakoupení knihy nakladatelství peoplecomm

 

 

V Coworking Kolín jsou k zakoupení knihy nakladatelství peoplecomm

CoworkingKolin.cz nyní nově funguje jako místo, kde si můžete zakoupit motivační knihy z nakladatelství Peoplecomm. Mezi osmi knihami, které momentálně prodávají, je jich sedm k mání právě ve sdílené kanceláři. Zájemci o knihy tak nemusí

platit poštovné a knihy si po domluvě přes e-mail nebo telefon vyzvednou, kdy budou chtít.

GBG Knihy

 

KNIHY PRO ROZVÍJEJÍCÍ SE FIRMY

S nápadem přišel jeden ze zakladatelů centra, Jiří Krejčík, který se minulý listopad zúčastnil workshopu pořádaném Tomášem Hajzlerem, majitelem nakladatelství. “Napadlo mě nabídnout Tomášovi naše centrum jako odběrné místo, a jemu se to líbilo. Knihy, které Tomáš vydává, se hodí jako skvělá motivace k podnikání. Sám jsem přečetl už skoro všechny a v mnoha věcech mi dost pomohly.”

 

Knihy jako “Na čem dnes záleží”, “Zodpovědná firma” a “Peníze, nebo život?” popisují práci jako zdroj užitku a smyslu pro druhé nebo to, jak jsou důležití nejen spokojení uživatelé, ale hlavně zaměstnanci. Více informací se o knihách dozvíte na stránkách nakladatelství.

 

JAK KNIHY VYZVEDNOUT?

Knihu, kterou si vyberete, nemusíte objednávat na stránkách nakladatelství. Domluvte si den a čas odběru přes email info@coworkingkolin.cz, kde ji následně i zaplatíte.

 

27. 2. 2015

Tisková mluvčí: Veronika Březinová

email: info@coworkingkolin.cz

www: https://coworkingkolin.cz/

 

20150227-tz-knihy-peoplecomm.docx

Napsat komentář