Coworking Kolín přivítá na dalším meetupu odborníka na affiliate marketing

 

Coworking Kolín přivítá na dalším meetupu odborníka na offiliate marketing

Coworkingové centrum v Kolíně pořádá další meetup. Sedmé neformální setkání se bude konat v pátek 6. června 2014 a nabídne velmi zajímavou přednášku. Co je to affiliate marketing se návštěvníci dozví od Martina Bětíka, který

pracuje ve firmě zastupující celosvětovou provizní síť CJ.com.

Přednáška od odborníka je zcela zdarma a koná se už tradičně od 19:00 v salonku restaurace Budvarka. Zváni jsou všichni lidé, kteří se zajímají nejenom o marketing, ale i grafiku, programování nebo podnikání. Po přednášce bude Martin Bětík odpovídat na veškeré dotazy. Vše potřebné se dozvíte na facebookové stránce události.

 

V květnu pořádali zakladatelé sdílené kanceláře přednášku, ve které se mohli návštěvníci dozvědět, jak Coworking vznikl a co vůbec znamená. Záznam celé přednášky od Jiřího Krejčíka naleznete zde.

 

Coworking v měsíci květnu nenavštěvovali jen jeho stálí členové. K nim se výjimečně přidalo hned několik studentů z Odborné střední školy podnikatelské v Kolíně. O květnovém meetupu, kterého se rovněž zúčastnili, se dozvěděli v rámci své praxe. Tu vykonávali právě v coworkingovém centru.

 

3. 6. 2014

Tisková mluvčí: Veronika Březinová

email: info@coworkingkolin.cz

www: https://coworkingkolin.cz/

 

20140603-tz-meetup-affiliate.docx

Napsat komentář